ufuktanay

Anti Sosyal kişilerden; Çok geniş genellemeler yaparak konuşanlardan uzak durun,bu tip kişiler genel olarak kötü haberler verir eleştiriler veya düşmanca ifadeler , değersizleştirme ve genel baskı yapan şeyler ile uğraşır. Anti-Sosyal Kişilik , bir mesaj ya da haberi yayarken , iletişimi kötü yöne doğru değiştirir. Anti-Sosyal Kişilik ile ilgili üzücü karakteristiklerden biri de bu kişinin tedaviye veya ıslah edilmeye ya da psikoterapiye cevap vermemesidir Böyle bir kişiliğin çevresinde ,sindirilmiş veya hasta eşler veya dostlar buluruz;eğer bunlar gerçekten deliliğe sürülmemişlerse bile;yaşamlarında çarpık davranan başarısız kişilerdir Anti-Sosyal Kişilik , alışkanlığı olduğu üzere hep yanlış hedef seçer Anti-Sosyal Kişilik , bir proje ya da eylemi sonuçlandıramaz Birçok Anti-Sosyal Kişilikler , zorlandığında en büyük suçları bile işlediğini rahatça itiraf eder ; ancak bunlar için en ufak bir sorumluluk hissine sahip değildirler. Anti-Sosyal Kişilik , yanlızca yıkıcı grupları destekler ve herhangi bir yapıcı veya iyileştirici gruba karşı öfke duyar ve onlara saldırır. Bu kişilik tipi , yanlızcı yıkıcı hareketleri onaylar ve yapıcı veya faydalı hareketlere ya da çalışmalara karşı savaşır. Başkalarına yardım etmek; Anti-Sosyal Kişiliğe neredeyse cinnet geçirten bir eylemdir.Ama yardım adı altında yapılan bütün yıkıcı eylemler ,yoğun bir şekilde desteklenir. Anti-Sosyal Kişilik ,çok kötü bir mülkiyet anlayışına sahiptir ve birinin bir şeye sahip olma fikrini , insanları kandırmak için uydurulmuş bir hile olarak algılar