Larry Byrd - Kurtuluş Vakfı
Larry Byrd

Volunteer
Brief info

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.

Testimonials

What Our Donors Over the World Are Saying

Kurtuluş Vakfı ile tanışana kadar 8 yıllık madde bağımlısıydım. Birçok tedavi yöntemi denedim fakat hiç biri faydalı olmadı. Kurtuluş Vakfını uyguladığı ilaçsız Narconon Programı ile bağımlığımdan tamamen kurtuldum.

Ali A.Eski Madde Bağımlısı

14 yıl boyunca bir çok uyuşturucu maddeyi kullandım. Bırakmak için denediğim tüm yöntemler beni ilaçlara bağımlı yapıyordu. Kurtuluş Vakfı'nın uyguladığı ilaçsız Narconon programıyla maddeden kurtularak bağımsızlığıma kavuştum.

Burak B.Eski Madde Bağımlısı

Madde kullanmaya 13 yaşımda başladım. Denediğim hiçbir bırakma yöntemi fayda sağlamadı. Narconon programı ile yaşamımı ve kararlarımı yönetmeyi öğrenerek tüm bağımlıklarımdan arınıp tertemiz, yeni bir hayata başladım.

İhsan Y.Eski Madde Bağımlısı

Send Message to Larry