Misyonumuz

Kurtuluş Vakfı

Ülkemizde 4 senedir Narconon Türkiye eğitim ve Rehberlik programıyla bir çok madde bağımlısı gencimize hiçbir şekilde ilaç kullandırtmadan hayata tertemiz döndürmeyi başaran bir ekibin bir araya gelmesiyle oluşmuş , insanlığın hizmetinde olan bir yapıdır.

Zorluğun ne demek olduğunu , yine o zorluğu çekmiş olanlar anlayacaktır düşüncesiyle , gocunmadan , yorulmadan , gayretli ve istekli bir şekilde sizlerin sayesinde umut dolu ellerimizi umuda ihtiyacı olanlar için açıyoruz.

Kurtuluş Vakfı olarak, Narconon İnternational programıyla birlikte Madde Bağımlısı gençlerimize hiçbir ilaç kullandırtmadan , %84 başarı ortalamamızla hizmet vermeye devam ediyoruz. 3 ile 4 ay arasında süren rehabilitasyon sürecinden sonra tertemiz bir hayatın kapılarını gençlerimize sonuna kadar aralıyoruz.

Vakfımız Balıkesir Edremit’ te uyguladığı eğitim programı yanı sıra, Ülkemizin insanlarının yaralarına merhem olmak adına yardımlar düzenliyor ve gelen her bağışı ihtiyaç sahiplerine eksiksiz bir şekilde ulaştırıyor.

Vizyonumuz

Kurtuluş Vakfı

Ülkemizin kanayan yarası Uyuşturucu . uyarıcı ve alkol bağımlılığı batağında olan gençlerimize destek ve ilaçsız rehberlik eğitimi vererek; toplumuza daha faydalı bireyler sunmak istiyoruz.

Bu amaç doğrultusunda bulunan merkezimizde günden güne artan öğrenci sayımızla birlikte, mezun olan öğrencilerimizin arasından eğitmenler yetiştirmek , yine Narconon Programıyla bağımlılık sürecini ilaçsız bir şekilde bitirip mezun olan öğrencilimizden ekipler kurarak başka alanlarda yardım bekleyen insanlarımıza da ulaşmak hedeflerimiz arasındadır.

“İnsanlara yardım etmeyi severiz ve bir insanın onun gündüzlerini karartan gölgelerinden kurtulduğunu görmek bizim hayatımızdaki en büyük zevktir.”

Düşüncemizle , yapacaklarımızı planlı , disiplinli , özverili ve mutluluk içerisinde gerçekleştirerek insanlığa ve ülkemize faydalı bir vakıf olarak hedeflerimize ilerlemek niyetindeyiz.