Kokain Bırakma Süreci

Kokain Nedir? Ve Bırakma Süreci

Kokain uyarıcı etkisi olan en kuvvetli kimyasal maddelerden biridir.Piyasada içme şekillerine göre line, taş diye adlandırılır.Kullanıldığı zaman saniyeler içinde etkisini gösterir.

Kullanıcılara göre enerji canlılık, yoğun cesaret, heyecan verir ve bunların yanında da ilerleyen zamanlarda kullanımı arttıkça bir o kadarda korku verir.Zaman içerisinde gördüğünüz halüsinayonlar kontrolden çıkmaya başladığında artık zihninizi ve bedeninizi kontrol edemez hale gelirsiniz.

Alındıktan sonra vücutta terleme göz bebeklerinde büyüme, ayaklarda ellerde kasılmalar, istemsiz hareketler ve öfke nöbetleri gösterir. Başlarda mutlu olduğunuzu sandığınız için sizi peşinden çok rahat sürükleyip götürebilir.Ancak kısa bir zaman sonra mutsuzluk, depresyon, sinirlilik halleri, korkular, baş ağrıları artmaya başlar ve onu içmeden asla mutlu olamayacağınız hissi sizi sonunda intihara sürükler yada artık bir şizofreni veya süresiz anhedoni hastasısınızdır.

İlaçsız Narconon programı ile tüm bu sorunlardan kısa zamanda ve kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.